Poki co plany co do M5 RHD nie sa jasne, auto pozostaje w stanie nietknietym, jest garazowane i przepalane regularnie. Spisuje sie super (pomijajac brak trakcji an mokrej nawierzchni

Kilka zdjec z dzisiejszego wietrzenia.
[123]
[127]
Moje auta tez maja letnieTomcio pisze:Venom szkoda że się nie spotkaliśmy bo ja też dzisiaj pierwszy raz tej zimy wietrzyłem moją laleczkę. Miałem ten sam problem, trakcjaAle moja ma jeszcze letnie obuwie.
Pozdro.
Dla niektórych takie filmiki są nudne, tym bardziej jak kierowca jest słabySyTy pisze:Fajna perspektywa z tego miejsca, dodatkowo odpada czynnik wiatru zakłócającego dźwięk. Podciągasz ją pod 8k?
Ten Scorpion gada naprawdę fajnie. Ciągle myślę czy go nie zamontować do czarnej, albo Eisenmanna, który nie może się doczekać montażu.Kudłaty pisze:Super gada!
Kolega ma goPRO, postaram się nagrać jak to gada u mnie na supersprint'cie - generalnie jest terror, szczególnie na parkingach podziemnych i tunelach![]()
Oby gopro przeniosło tak niskie tony.
Narazie nie jest na sprzedaż... jest z nierdzewki, więc nie gnijeŁukasz///M5 pisze:Tego Eisenmanna chętnie założę do swojej macaoblue skoro mówisz, że wala się po kątach